BREZOVICA PRI LJUBLJANI, NOTRANJE GORICE, 104 m2, vrstna, zgrajena l. 1980, adaptirana l. 2010, 121 m2 zemljišča, P+1+M, V mirnem naselju vrstnih hiš v Notranjih Goricah, prodamo prenovljeno vrstno hišo, prodamo. Cena: 205.000,00 EUR

Lepo urejena, vzdrževana vrstna hiša, vendar nudi občutek samostojne hiše. Bila je delno prenovljena leta 2010, z novim stavbnim pohištvom (radiatorji, okna, vrata, parket) , leta 2018 pa je bila zamenjana nova strešna kritina Decra, z dodatno strešno izolacijo, ter novimi strešnimi okni Velux (garancija/ certifikat do leta 2048). Možnost parkiranja je pred vhodom hiše, ter na ulici pred hišo.

Stanovanjska hiša obsega P+1+M. V pritličju se nahaja manjša vhodna veža, wc za goste, prostor odprtega tipa, ki združuje na desni strani kuhinjo z jedilnico in na levi strani dnevni prostor z izhodom pokrito teraso in notranjim atrijem (56m2). Pod stopniščem je manjši prostor namenjen shrambi.

Hiša ima ogrevanje na kurilno olje, pripravljen je tudi priklop na mestni plin (do parcele). Radiatorji so bili v celoti zamenjani leta 2010, v kopalnici leta 2018 (kopalniški radiator). Ravno tako je mogoče gretje in hlajenje s klimatsko napravo Panasonic, kupljena in vgrajena leta 2016. Širokopasovni internet, televizija in telefon preko omrežja Telekom/ optika.

Notranje stopnišče vas popelje v 1. nadstropje, kjer se nahajata dve večji sobi in kopalnica. Na levi strani je prostorna svetla spalnica z izhodom na balkon ter na desni strani je otroška soba z vgradnjo omaro. Na prehodu med obema pa je kopalnica, ki je bila v celoti adaptirana (vodovodne in elektro inštalacije).

V mansardi se nahaja prijetna soba, ki lahko bodočim lastnikom služi kot delovni ali ustvarjalni kotiček, obenem pa z obilo prostora služi tudi kot garderoba in utiliti. Trenutno je v zgornjih prostorih urejen igralni prostor za otroke ter utility (pralni, sušilni stroj, prostor za likanje in sušenje). Ravno tako se lahko pregradi in uredi v dve ločeni sobi, saj so okna na vsaki strani in je zelo svetel prostor.

Lokacija in infrastruktura

Soseska je zelo idilična in mirna. V objemu narave, s pogledom na Sv. Ano in Krim, ter veliko sprehajalnih in kolesarskih poti v objemnu narave (do jezera Podpeč je mogoče priti peš v 30min) . Hiša nudi čudovito bivalno izkušnjo v sodobnem stilu, ki istočasno nudi zasebnost in toplino. Namenjena vsakemu, ki ima željo po kvalitetnemu bivanju in mladi družini, ki želi imeti na dosegu roke vse prednosti lagodnega življenja.

Oddaljenost do trgovine je 400m, kakor tudi do mestnega potniškega prometa LPP (6b) in železniškega potniškega prometa (900m).

Prav tako so v neposredni bližini vrtci, šole, knjižnica, zdravstveni dom.

Vpisano v ZK.

Strošek posredovanja nepremičninske družbe za opravljeno storitev se razdeli na način v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti.