Na odlični lokaciji v samem centru Domžal, se nahaja dvoinpolsobno stanovanje v dvostanovanjski hiši z ločenim vhodom, ki je bilo l. 2017 v celoti obnovljeno.

Stanovanjske površine je 66,3 m2 in zemljišča 91 m2.

Stanovanje obsega veliko dnevno sobo s kuhinjo, kopalnico, spalnico in otroško sobo.

Stanovanje je orientirano na V.

Internet – optika.
Ogrevanje – TČ.

Lokacija je prijazna družinam, saj se vrtec nahaja le 250, osnovna šola pa 500 metrov stran. Za preživljanje trenutkov, posvečenih kulturi, sta le streljaj proč občinska knjižnica in kulturni dom z gledališkimi in kino predstavami. Lokacija ponuja vse udobje urbanega bivanja oddaljenega le nekaj korakov stran na eni strani, pogled v drugo stran pa razkriva široko ponudbo športnih aktivnosti v neposredni bližini. Stadion, nogometna in teniška igrišča, bazen in drsališče se nahajajo 300 metrov stran.

Malenkost naprej ponujajo sprostitev sprehajalne poti vzdolž Kamniške Bistrice, na drugi strani reke pa predstavlja pobeg v naravo zeleni hrib Šumberk z urejenimi tekaškimi stezami, gozdno učno potjo in plezalno steno.

Pogoj prodajalca za nakup je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje in sicer v višini 2% od prodajne vrednosti.