DOMŽALE, PREVOJE PRI ŠENTVIDU, 155,52 m2, samostojna, zgrajena l. 2019, 583 m2 zemljišča, P+M, Na mirni lokaciji, na robu zelenega pasu v naselju Prevoje pri Šentvidu, Lukovica, PRODAMO nadstandardno moderno grajeno samostojno hišo. Na voljo še zadnja hiša od štirih enot. Hiša bo grajena do IV. podaljšanje gradbene faze, zaključena predvidoma v jeseni 2019, prodamo. Cena: 289.000,00 EUR

Zasnovana je predvsem za mlade družine in tiste kupce, ki si želijo urediti dom z lastnim vrtom v objemu narave in za tiste, ki si želijo višjega standarda bivanja ter s hitrim dostopom do avtoceste.

Dostop do novo grajenih hiš poteka preko lastne ulice, ki se navezuje na občinsko cesto.

Hiše so oddaljene le 10 min vožnje do nakupovalnega središča BTC, v bližini pa je vrtec (300m), športno igrišče (300m), trgovina (350m) in osnovna šola (1800m). Prevoz otrok do OŠ je zagotovljen. Priključek AC Krtina oddaljen 2700m.

Samostojna hiša, 155,52 m2, v dveh etažah, nadstandardna, moderna nizkoenergijska (pasivna) gradnja.

Površina hiše / zemljišča

Hiša je sestavljena iz dveh etaž (P+M), obsega 155,52 m2 bivalne površine
Lopa v velikosti 17,10 m2 in nadstrešnica za 2 avtomobila v velikosti 49,15 m2
Zemljišče v velikosti 583 m2 zajema del pred hišo, kjer je možno parkirati dodatna 2 avtomobila in velik vrt okoli hiše

Razporeditev in lega

Pritličje: predprostor, utility, sanitarije WC + pisoar, delovna soba, shramba pod stopnicami, velika dnevna soba s kaminom in izhodom na teraso, velika kuhinja z jedilnico, terasa je orientirana na VZHODNO in JUŽNO stran
Mansarda: hodnik s stopniščem z visokim stropom, 2 x spalnica-otroška soba, spalnica + opcija garderobna soba / 3 otroška spalnica, 1 x velika kopalnico z WC, banja + tuš)

Oprema

Hiša je izdelana iz najboljših materialov, v pritličju 20 cm izolacije, INLES tri slojna lesena okna Uw = 0,61 W/m2K, protivlomno okovje, INLES ALU-LES vhodna vrata-čitalec prstnih odtisov, priprava za zunanje žaluzije vse v električni izvedbi, 18 cm fasada, opeka GO TERM / GOMAX 29cm, gradnja po standardih pasivne gradnje, strešna betonska plošča vključno s poševninami, 30 cm izolacija na strehi, streha CREATON DOMINO siv.eng. – 50 let garancije.

IV. podaljšana gradbena faza vključuje še: elektro in strojne inštalacije, talno gretje….

Lokacija in infrastruktura
Lokacija ponuja veliko možnosti za sprehode ter preživljanje prostega časa v naravi. V bližini Gradiško jezero. Hiša se nahaja v novem naselju individualnih hiš. Del dovozne ceste je predano občini v upravljanje (pluženje), izvedena pa bo tudi javna razsvetljava.

Priključki in ogrevanje
Internet – optika

Voda

Elektrika

Kanalizacija

Prezračevanje – priprava

Ogrevanje TČ

Ostalo

ZK urejeno – brez bremen

Vabljeni na ogled.

Posredujemo pri prodaji!