DOMŽALE, BLIŽINA CENTRA, 128,6 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2003, adaptirano l. 2017, 97 m2 zemljišča, P/3 nad., svetlo, prostorno stanovanje z velikim atrijem na odlični lokaciji v bližini mestnega jedra, prodamo. Cena: 249.000,00 EUR

Stanovanjska površina 128,6 m2 obsega: 90,7 m2 bivalne površine, 7,2 m2 kleti in dva lastniška parkirnina mesta v garaži 30,7 m2. Stanovanju pripada tudi atrij v velikost 97 m2. Iz atrija je tudi izhod na ulico.

Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, WC, spalnico, dve mladinske sobe, kuhinjo in shrambo terjedilnico z dnevno sobo z izhodom na atrij. Stanovanje je klimatizirano.

Stanovanje se prodaja opremljeno je dobro vzdrževano in orientirano na V.

Internet – optika.
Ogrevanje –CK na plin.

Lokacija je prijazna družinam, saj se vrtec nahaja le 150, osnovna šola pa 300 metrov stran. Za preživljanje trenutkov posvečenih kulturi, sta le streljaj proč občinska knjižnica in kulturni dom z gledališkimi in kino predstavami. Lokacija ponuja vse udobje urbanega bivanja oddaljenega le nekaj korakov stran od mestnega jedra na eni strani, pogled v drugo stran pa razkriva široko ponudbo športnih aktivnosti v neposredni bližini. Stadion, nogometna in teniška igrišča, bazen in drsališče se nahajajo 500 metrov stran.

Malenkost naprej ponujajo sprostitev sprehajalne poti vzdolž Kamniške Bistrice, na drugi strani reke pa predstavlja pobeg v naravo zeleni hrib Šumberk z urejenimi tekaškimi stezami, gozdno učno potjo in plezalno steno.

Hitro povezavo z Ljubljano in Kamnikom nudita 300 metrov oddaljeni avtobusna in železniška postaja. Prav tako je blizu tudi priključek na štajersko avtocesto, brez vinjete pa se lahko proti Ljubljani ali Mariboru odpeljete po stari regionalni cesti.