LJ. BEŽIGRAD, ČRNUČE, 366,9 m2, samostojna, zgrajena l. 1952, adaptirana l. 2015, 632 m2 zemljišča, K+P+1, V Črnučah prodamo samostojno – hišo na prijetni lokaciji na sredini naselja družinskih hiš – Črnuška gmajna. Hiša ima dva vhod in je lahko tudi kot dvo stanovanjska. Hiša nudi veliko možnosti za preživljanje prostega časa in pobeg v naravo proti Rašici, Dobenem, prodamo. Cena: cca 550.000,00 EUR

Energ. razred:

D

(60 – 105 kWh/m2a)

Dodaten opis

Lokacija hiše je odlična, saj se objekt nahaja v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture (šola, vrtec, trgovina, postajališče LPP, …). Hiter dostop je tudi do avtocestnega obroča okoli Ljubljane.

Površina hiše – zemljišča

Hiša je sestavljena iz treh etaž (K+P+M), in obsega 36,9 m2 bruto površine od tega neto stanovanjske bivalne površine 198,6 m2, balkon 29,6 m2, kleti 69,1 in garaže 30,6 m2.

Hiša je bila pred 6 leti delno obnovljena in ima možnost ogrevanja na več energentov. Okolico hiše obdaja velika in urejena zelenica na kateri je postavljen drvarnica ter tlakovano dvorišče v skupni izmeri 632 m2.

 Razporeditev in lega – Orientirano na J-Z

KLET: dve garaži, shramba, soba, kurilnica in pralnica.

PRITLIČJE: spalnica, soba, velika dnevna soba z izhodom na balkon, kuhinja z jedilnico,  kopalnica in WC-jem.

I. Nadstropje: 4 x sobe, kopalnica in WC.

Hiša ima garažo 30,6 m2 in na dvorišču pred hišo prostora za 2 avtomobila.

Enota je opremljena z vsemi komunalnimi priključki (CK na olje, elektrika, vodovod, kanalizacija in optika – internetno omrežje, priključek za plin je na objektu).

Ponudba bo popolna zase, ki si želite biti oddaljeni od vsakodnevnega hrupa urbanega središča, hkrati pa si želite izkoristiti vse prednosti, ki jih prinaša bližina centra mesta. Lokacija nudi veliko zelenih površin, kar bodo znali izkoristiti vsi ljubitelji športa ter družine.

Vpisano v ZK, brez bremen.

Pogoj nakupa je, da kupec plača davek na promet nepremičnine.

Prodajalec poravna stroške posredniške provizije nepremičninske agencije.