LUKOVICA PRI DOMŽALAH, V BIŽINI GRADIŠKEGA JEZERA, 114,8 m2, dvojček, zgrajen l. 2018, 276 m2 zemljišča, P+M, Na mirni lokaciji v naselju Gradišče pri Lukovici s čudoviti pogledom na Triglav in Krvavec, PRODAMO nadstandardno moderno grajen dvojček, prodamo. Cena: 225.000,00 EUR

Zasnovana je predvsem za mlade družine in tiste kupce, ki si želijo urediti dom z lastnim vrtom v objemu narave in za tiste, ki si želijo višjega standarda bivanja ter s hitrim dostopom do avtoceste.

Dostop do novo grajene hiše-dvojček poteka preko občinske ceste.

Hiše so oddaljene le 20 min vožnje do nakupovalnega središča BTC, do vrtca (2000m), športno igrišče ( 1000m), trgovina (1000m) in osnovna šola (1000m). Prevoz otrok do OŠ je zagotovljen. Priključek AC Lukovica oddaljen 1000m.

Samostojna hiša, 114,8 m2, v dveh etažah, nadstandardna, moderna nizkoenergijska (pasivna) gradnja.

Površina hiše / zemljišča

Hiša je sestavljena iz dveh etaž (P+M), obsega 114,8 m2 bivalne površine
Zemljišče v velikosti 276 m2 zajema del pred hišo, kjer je možno parkirati dodatno 3 avtomobile – priprava za nadstrešek in zelenica okoli hiše

Razporeditev in lega

Pritličje: predprostor, utility, sanitarije WC, shramba pod stopnicami, kabinet ali soba, dnevna soba in izhodom na teraso, kuhinja z jedilnico, terasa je orientirana na ZAHODNO stran.
Mansarda: hodnik s stopniščem, 3 x spalnica – otroška soba in kopalnica z WC, banja + tuš)

Oprema

Hiša je izdelana iz kvalitetnih materialov, na fasada 18 cm izolacije delno prekrita z macesnom, PVC tri slojna okna z ALU okovjem, – priprava za komornike, LES-ena vhodna vrata, zunanje žaluzije vse v električni izvedbi, opeka POROTHERM 25 cm, gradnja po standardih pasivne gradnje, prevedeva se 30 cm izolacija na strehi, streha TONDACH – 30 let garancije. Izvedba do IV. podaljšana gradbena faza vključuje še: elektro in strojne inštalacije, talno gretje.

Lokacija in infrastruktura
Lokacija ponuja veliko možnosti za sprehode ter preživljanje prostega časa v naravi. V bližini Gradiško jezero. Hiša se nahaja v novem naselju individualnih hiš.

Priključki in ogrevanje
Internet – optika

Voda

Elektrika

Čistilna naprava

Ogrevanje TČ

Ostalo

ZK urejeno

Vabljeni na ogled