PREVOJE PRI ŠENTVIDU, 127,4 m2, dvojček, zgrajen l. 2007, 345 m2 zemljišča, P+M, Na mirni lokaciji z odprtim pogledom ob zelenem pasu v naselju Prevoje pri Šentvidu, Lukovica, PRODAMO dobro grajeno stanovanjsko hišo -dvojček, prodamo. Cena: 285.000,00 EUR

Zasnovana je predvsem za mlade družine in tiste kupce, ki si želijo urediti dom z lastnim vrtom v objemu narave, ter s hitrim dostopom do avtoceste.

Dostop do hiše poteka preko občinske ceste.

Hiša je oddaljena le 10 min vožnje do nakupovalnega središča BTC, v bližini pa je vrtec (300m), športno igrišče (300m), trgovina (350m) in osnovna šola (1800m). Prevoz otrok do OŠ je zagotovljen. Priključek AC Krtina oddaljen 2700m.

Stanovanjska hiša-dvojček, 127,4 m2, v dveh etažah.

Površina hiše / zemljišča

Hiša je sestavljena iz dveh etaž (P+M), obsega 127,4 neto tlorisne površine.
Zemljišče v velikosti 345 m2 zajema del pred hišo, kjer je možno parkirati dodatno 4 avtomobile in zelenica okoli hiše.

Razporeditev in lega

Pritličje: predprostor, kopalnica z WC-jem, shramba pod stopnicami, spalnica z izhodom na teraso, dnevna soba z jedilnico in kuhinjo z izhodom na teraso in shramba oz. klet.
Mansarda: hodnik s stopniščem, 2 x mladinska soba z izhodom na balkon in kopalnica z WC-jem.

Hiša je z dnevno bivalnimi prostori ter sončno teraso orientirana na J.

Celotno pohištvo v hiši je bilo obnovljeno v letu 2012, vgradne omare od acrona in hulste. Klime so v vseh prostorih, motirane v l. 2013. Prav tako hiša vsebuje alarmni sistem, protivlomne kljuke na oknih in protivlomne folije na oknih. Ena terasa je na jugozahodni strani in druga na severni strani. Hiša ima talno gretje v jedilnici in kopalnici. Osvetljevanje okoli hiše je na senzorje. Dvoriščna vrata se daljinsko odpirajo in v letošnjem letu je bil zamenjan nov motor drsnih vrat. V letu 2018 je bila položena nova keramika na balkonih. Vrtna tenda je na daljinsko upravljanje.

Lokacija in infrastruktura
Lokacija ponuja veliko možnosti za sprehode ter preživljanje prostega časa v naravi. V bližini je Gradiško jezero. Hiša se nahaja v novem naselju individualnih hiš.

Priključki in ogrevanje
Internet – optika

Voda

Elektrika

Kanalizacija

Ogrevanje na plin ali klima

Ostalo

ZK urejeno – brez bremen

Vabljeni na ogled.