LOPAR, 394 m2, samostojna, zgrajena l. 2020, 1.301 m2 zemljišča, P+1+M, Naprodaj je nova apartmajska hiša-vila z 6 apartmajskimi enotami v kraju Lopar na otoku Rab, prodamo. Cena: 1.100.000,00 EUR

Vsi apartmaji so kompletno opremljeni, vsi imajo velike terase s pogledom na Lopar. Vili pripada i bazen z večjim dvoriščem, kjer je pripravljen prostor za uživanje, počivanje. Na dvorišču ob bazenu se nahaja večji skupni žar, ležalniki, otroško igrišče itd…

Poleg 6-tih apartmajskih enot ima vila tudi apartma za osebje.

Vsi apartmaji so kompletno opremljeni, vključno z drobnim inventarjem vsemi gospodinjskimi aparati, tv,  talno ogrevanje, protivlomna vrata, alarmni sistem, klimatizirano.

Pred objektom so urejena parkirna mesta za goste in osebje( parkirišča so pod videonadzorom).

Apartmaji se ponašajo z mirnim okoljem, le nekaj korakov ( 5min hoda) do prve plaže. Idealni so za oddih v miru in tišini. Apartmajska hiša je zasnovana za komercialne namene-torej za nadaljnje oddajanje turistom.

Apartmaji se nahajajo na čudoviti in mirni lokaciji v bližini čudovitih peščenih plaž (do katerih lahko pridete tudi peš) in nedaleč od trajektnega pristanišča Lopar na  otoku Rab V neposredni bližini so restavracije, bari, pekarne, pošta, trgovine, lekarne itd. Med bivanjem lahko  odkrijte nekaj čudovitih in znanih peščenih plaž in skritih zalivov, po katerih je znan otok Rab. Različne tihe peščene plaže v neposredni bližini, rajska plaža pa je oddaljena približno 1,7 km.. Lopar je zelo priljubljen pri družinah z otroki zaradi položne peščene plaže, ki je znana tudi kot rajska plaža. Lopar se nahaja 12 km od mesta Rab.

Apartmaji so v funkciji, skupaj z nakupom apartmajev lahko prevzamete že rezervacije za naslednjo  sezono.

Objekt je ZK urejen, enote so etažirane, apartmaji kategorizirani.