SLOVENSKE KONJICE, CENTER, 176 m2, samostojna, zgrajena l. 2003, 1.439 m2 zemljišča, P+M, V neposredni bližini centra mesta Slovenske Konjice prodamo zelo kvalitetno grajeno stanovanjsko hišo. Hiša je odmaknjena od glavnih prometnih komunikacij, hrupa s ceste v hiši ni zaznati, na vrtu hiše pa je zvok prometa komaj razpoznaven, vseljiva takoj po plačilu, prodamo. Cena: cca 330.000,00 EUR
Energ. razred: C

Na mirni lokaciji, veliko zelenja, blizu narave a hkrati blizu mesta prodamo samostojno hišo, zgrajeno l. 2003. Hiša je moderno zasnovana kot enodružinska, 4 sobno stanovanje.

Ima zbiralnik podtalnice z razvodom vode po vrtu, bazen v izmeri 7×3,5×1,5 m in ribnik in velik prekrasen vrt, ki meji na vzhodu in jugu na spomeniško zaščiten vrt sosedov. V hiši je pripravljeno tudi infrastruktura za prezračevanje z rekuperatorjem. Hiša ima kritino Tondach, fasada Roefikx: debelina kamene volne 15cm, streha je toplotno izolerana 30 cm celulozne izolacije, vsa okna so lesena – macesen, razen v dnevni sobi so ALU – okna.

V hiši je večinoma opreme izdelano po meri, je vključena v ceno, ostalo po dogovoru.

Hiša je sestavljena iz dveh etaž (P+M), in obsega 176 m2 skupne površine. Zraven hiše je zgrajena klet v izmeri 25,90 m2, ki povezuje prostor s hišo.

Zemljišče v velikosti 1439 m2.

Razporeditev
Klet obsega: kurilnico in shramba s stopniščem, ki povezujeta pritličje stanovanja.

Pritljičje obsega: predsobo, garderoba, velika soba, odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na teraso, WC, delovna soba, utility in kolesarnica.

Mansarda obsega: galerija, spalnica, kopalnica, savna, garderoba in dve sobi.

Lokacija in infrastruktura
Lokacija je mirna in sončna, ter na robu zelenega pasu. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, sprehajalne poti, itd.). Hiter dostop do AC.

Priključki in ogrevanje
Internet – optika.
Ogrevanje – CK na kurilno olje. V pripravi je tudi za lesne sekance.

Posredujemo pri prodaji.