Pokličite nas

041 270 251

Ljubljanska cesta 110

Domžale

9h - 17h

pon - pet

Računovodstvo

Barbara FekonjaFIN-A FINANČNO RAČUNOVODSKE STORITVE svoje računovodske storitve opravlja kvalitetno, profesionalno, kakovostno in v skladu z zakonodajo, za majhna in srednje velika podjetja ter samostojne podjetnike. Poleg računovodskih storitev nudimo našim strankam tudi davčno in poslovne svetovanje. Lastnica podjetja je priznana davčna svetovalka in je avtorica številnih priročnikov in strokovnih člankov, tako s področja računovodstva kot tudi obdavčitve. V podjetju se zavedamo odgovornosti, ki jo prinaša računovodsko delo, zato se nenehno usposabljamo in izpopolnjujemo svoja znanja, da obdržimo visoko kvaliteto naših storitev.

Barbara Fekonja, univ. dipl. ekon.
davčna svetovalka


Opravljamo naslednje storitve:

 • Celovite računovodske in knjigovodske storitve (vodenje glavnih in pomožnih knjig, vodenje davčnih evidenc, obračun plač in drugih prejemkov, izdelava bilanc in davčnih obračunov, računovodsko svetovanje pri obračunih potnih stroškov, bonitet, odpravnin, regresov, jubilejnih nagrad itd.,)
 • Vodenje računovodstva na sedežu stranke
 • Davčno in poslovno svetovanje za stranke
 • Strokovni pregled poslovanja
 • Preventivni davčni pregled

 

Želite več informacij ali individualno ponudbo? Izpolnite spodnji obrazec.

  Mesečni podatki o poslovanju

  NEDA (mesečni)DA (tromesečni)


  S klikom na spodnji gumb Pošlji, dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko FIN nepremičninsko posredovanje Robert Fekonja s.p. in FIN-A FINANČNO RAČUNOVODSKE STORITVE s.p. zgoraj navedene osebne podatke uporablja za komunikacijo z mano po elektronski pošti ali telefonu ali pisno. Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete tako da vpišete ODJAVA v spletni obrazec za prijavo. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR-General Data Protection Regulation)
  S klikom na spodnji gumb Pošlji tudi izjavljam, da sem seznanjen(a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, koprianja, dopolnitve, popravka in izbrisa osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.
  Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na naš e-naslov ali preko kontaktnega obrazca, ki je objavljen na naših spletnih straneh.